ONLINE WORKSHOP
KE TVÉMU MAGICKÉMU ROKU 2023... NAD VŠECHNA tvá OČEKÁVÁNÍ 🚀

ZNÁM TO...

Slíbila sis, že minulý rok zhubneš, budeš mít na účtě více peněz a konečně na sebe budeš mít více času… a nakonec to dopadlo jinak. Jsi z toho zoufalá a přijdeš si nemožná.

Točíš se stále v kolečku práce – domácnost – děti – partner a jsi z toho věčného shonu už vyčerpaná. Víš, že potřebuješ změnu, ale nevíš kde začít. Chybí Ti nějaký nadhled a „něco“, co Ti ukáže řešení.

Minulý rok jsi na sobě pracovala, četla knihy, absolvovala nějaké online kurzy, snažila ses, ale vlastně se nic moc ve Tvém životě nezměnilo. Jsi už demotivovaná a pochybuješ, jestli vůbec něco funguje. Přijde Ti, že je s Tebou něco špatně.

Závidíš kámoškám, že mají skvělého chlapa a vydělávají krásné peníze a Ty stále nic.

Už sis několikrát říkala, že tentokrát ten rok bude jiný a že tentokrát se něco ve Tvém životě změní. Makala jsi, měla jsi vize, cíle, ale pak jsi zase sklouzla ke svým starým rutinám a návykům. Nevíš, jak se z toho vyhrabat a fakt se mít líp.

Ve skrytu své duše toužíš mít pevnější tělo, práci, která Tě dobíjí a miluješ ji, láskyplný vztah, být lepší máma a mít více peněz než mají lidé kolem Tebe. Tyto sny ale potlačuješ a říkáš si, že přeci musíš být při zemi a nebudeš si vymýšlet. Navenek se tváříš, že jsi spokojená, ale uvnitř sebe pláčeš.

Už máš svého dosavadního života DOST a jsi rozhodnutá pro změnu. Chybí Ti pouze plán.

Jsi ve svém životě spokojená, všechno jakž takž funguje, ale zajímá Tě, kam můžeš jít ve svém růstu dál a co ještě můžeš ve svém životě uskutečnit. Chceš se pouze inspirovat.

dobrá zpráva je, že máš novou šanci.

Tento rok může vypadat jinak. Nenech minulost, aby ti definovala budoucnost! Že se něco DŘÍV nepovedlo, neznamená, že tentokrát to bude stejné!

Představ si
Že končíš rok 2023 a pláčeš vděčností, jak se Ti Tvé plány splnily.
Jak konečně tento rok pohneš se svojí tíživou situací a do dalšího roku vstupuješ spokojenější, s více penězi na účtě a po boku muže, který Tě miluje.
Že vstáváš každé ráno v roce 2023 namotivovaná, s radostí a vděčností a víš, že vše, na co sáhneš se Ti podaří.
Že tvoje emoce frustrace, zoufalství, strachu i stresu jsou už minulostí.
Jaké to je se cítit milovaná a jako dítě štěstěny? Jaké by to bylo pravidelně zažívat místo selhávání úspěch za úspěchem?
Jsi obklopena pouze lidmi, se kterými je Ti skvěle a máš na ně dostatek času.
Pojď prožít svůj rok 2023 nad všechna svá očekávání. V mé masterclass Tě povedu k tomu, abys toho dosáhla.
O čem masterclass / online workshop bude:

Ohlédnutí za rokem 2022 se záměrem NEOPAKOVAT, co se nám nedařilo, co nás netěšilo a co nás frustrovalo. A naopak ocenit všechno, co nám loňský rok dal a co jsme dokázali.

Odpuštění minulosti i lidem v našem okolí.

Energetické principy ÚSPĚCHU, VÍTĚZSTVÍ a LÁSKY.

Rozpuštění emocí, které nás stále táhnou ke dnu a ke starým příběhům.

Konkrétní kroky k pročištění života od dramat, problémů a stresu.

Stanovení vizí a cílů na rok 2023, tak abychom je dosáhli v radosti a s chutí.

Základní předpoklad jak nevyhořet a zároveň uskutečnit odvážné a velké kroky vedoucí k životu nad naše očekávání.

Faktory (o kterých Ti ještě nikdo neřekl), díky kterým už nebudeš selhávat a dokážeš ve svém životě dělat kvantové skoky.

Prostor pro Tvé osobní otázky.

Co říkají ženy z předchozích programů
5/5

"když člověk postupuje podle Tvých rad tak se opravdu věci začnou rapidně měnit"

Moc děkuji za tento 5denni kursik, musim říct , že jsem s tebou úplně souznila, všechno, co jsi tam říkala se mě týká a moc jsem si toho uvědomila, jak nešikovně ten můj život vedu, a i když bych třeba měla to uvědomění , že by se to mohlo dělat jinak , tak přesto pořád zůstávám na stejném místě a dělám stále ty stejné chyby.:( Já už jsem si předtím koupila 2 tvoje kurzy, a u kurzu Splň si svá přání za 10 dní, mi nakonec , to co jsem si přála , přišlo úplně nečekaně až jsem z toho byla fakt hodně překvapená. Ty jsi tak silný kouč a opravdu když člověk postupuje podle Tvých rad tak se opravdu věci začnou rapidně měnit. Obdivuji Tvé úsilí a i čím vším sis musela sama projít a přesto i pomáháš ještě nám najít svůj smysl života a zlepšit tu nevalnou situaci. Moc děkuji a přeji Ti krásný den.

— IVETA

5/5

"PŘIŠLY NEČEKANÉ PŘÍJMY"

Kurz je pro mne ohromným osobním přerodem a to už jsme na změně finančního vnímání pracovala dříve. Výsledky bych řekla, že cítím po každé lekci, jakoby mi vesmír chtěl ukázat, že tato cesta je ta správná (přišlY nečekané příjmy 💵, dostala slevu za práci elektrikářů na bytě💰, po té, co jsem zaslala finanční dary na podporu některých projektů💷💶, mi přišlo jinou formou skoro dvojnásobek, vypsala jsem si svá nová přesvědčení a každý večer a ráno s tím pracuji a některá ta hesla najednou vidím i v běžném životě na billboardech nebo jako slogany firem aj. - fascinující, jak ty energie krásně fungují 💫).

— BÁRA

5/5

" i když si myslíme, že některé věci změnit nelze, Jde to a je to super! "

Tvůj koučink a celý program mi otevřel a stále otevírá novou cestu, na kterou jsem se dala a pořád objevuji a zpracovávám si nová a nová témata. Našla jsem v sobě s Tvojí podporou novou sílu na sobě pracovat, pochopila jsem, že to má smysl, i když si myslíme, že máme v životě jasno a některé věci změnit nelze. Jde to a je to super!

— KAMILA

*Fotky žen jsou pro ochranu soukromí ilustrační.

Jednorázová investice je 1 555 Kč + DPH.

FAQ

Další důležité informace

Absolutně NE. V této masterclass budu mluvit o zcela nových konceptech, které v předchozích webinářích nezazněly. Dostaneš ode mě to nejčerstvější vedení a informace, díky kterým jsem minulý rok zaznamenala raketové skoky a úspěchy.

Již proběhla. Po registraci a úhradě se dostaneš ke stránce s 3 hodinovým ZÁZNAMEM a dalšími podklady.

Obsah masterclass budeš moci čerpat do 31. 12. 2023. 

Je to tvoje svobodná volba, nic nemusíš. Vzhledem k povaze online produktu je platba nevratná.

Napiš mi email na alice@slaskoualice.cz.

Co říkají ženy, které Masterclass absolvovaly.
Co říkají další klientky o spolupráci se mnou
Jsem spokojenou klientkou Alice a musím vyzdvihnout její lidský přístup, profesionalitu a široké zkušenosti. Alice mi výrazně pomohla se lépe zorientovat ve svých stavech, najít příčinu a pracovat na zlepšení svých dosavadních nastavení, pocitů a myšlenek, které ovlivňovaly moje chování a myšlení nad sebou samotnou. Jsem vděčná, že dnes umím lépe pracovat se svými myšlenkovými pochody a tím postupovat v mém osobnostním růstu bez strachu a vnitřních překážek. Doporučuji všem, kteří cítí, že jim vlastní hlava brání v dosažení cílů, nebo pocitu spokojenosti a štěstí.
Veronika
Dobrý den, ahoj, Ali 🙂 Předem bych Ti chtěla poděkovat za krásný obsah, který pro nás vytváříš. Já pár kurzu využila a vážně se někam (kupředu) posunula - co se splněného přání týče a taky i peněz. Narodilo se nám druhé miminko a pracovní možnosti se taky jen hrnou. Je to hodně v hlavě. Změnila jsem postoj v mnoha věcech. Díky Tobě! Dovolila jsem si prostě žít.
Simona
Konzultace s Alicí mohu rozhodně doporučit. Jsou skvělé, intenzivní a ještě se mi nestalo, že bych šla z konzultace a říkala si, že jsem se dnes nic nového nedozvěděla. Spíš naopak. Zjištění mám po každé konzultaci spousta. O sobě, o různých situacích, o tom, proč se mi něco neustále opakuje. Líbí se mi, že na první konzultaci Alice zmapuje různé oblasti života, takže se může odhalit i příčina problému někde jinde, než si člověk původně myslí. K Alici mám velkou důvěru a i když jsou některá témata třeba ne úplně příjemná, vím, že mě v tom nenechá. Opravdu se snaží jít až k té příčině, ne jen po povrchu. Techniky, se kterými pracujeme vždy vysvětlí, jsou jednoduché a nic speciálního k nim není potřeba. A jsou účinné. Můžu se kdykoli na cokoli zeptat (a že se ptám dost) a vždy se snaží, abych tomu porozuměla. Jsem za to, že jsem se odhodlala k tomu, abych na konzultace začala chodit velmi vděčná, ale i na sebe pyšná. Má to smysl. Alice mě vede a nastavuje zrcadlo. Je potřeba (a chci) pracovat i sama, ale vím, že na to nejsem sama. A to je důležité. Moc za to děkuji.
Markéta
Ahoj Alice, už je to vyše roka, čo mávame spolu pravidelné koučingové sedenia. A ja musím priznať, že mi totálne zmenili život. Otázky, na ktoré som roky hľadala odpovede mám teraz zodpovedané a dávajú mi zmysel. Dlho som totiž mala problém, že som aj vedela, čo sa mi stalo, ale nevedela som ako to zmeniť aby sa mi to nestávalo znova. Môj život nebol v detstve vôbec ľahký a sama som si pomôcť nevedela. Totálny pád na dno nastal v mojej 30tke a to som si povedala, že buď ešte skúsim koučing s tebou alebo mi už asi nič nepomôže. No a od prvej hodiny som sa cítila lepšie o 100% a to bola iba úvodná. Fakt denná práca na sebe prináša výsledky. Zmena podvedomia však priniesla výsledky oveľa väčšie, fakt ak si človek zmení podvedomie tak sa zmení celý jeho život. Od kedy sa venuješ sebarozvoju a koučingu tak sledujem všetky tvoje videá, vlastne tie ma k tebe pritiahli. Niekedy si už poviem, že veď už po roku na nič nové asi neprídeme, ale každý ďalší koučing ma prekvapí, aký si expert. Je vidieť, že sa sama stále posúvaš a svoje vedomosti rozširuješ. Spomínam si, ako som mala spočiatku neskutočný problém s tými vizualizáciami ale nakoniec sme na to spolu prišli a odvtedy sa môj život radikálne zlepšil. Naozaj mi sedenia s tebou nesktuočne pomohli, vlastne mi tak ako ty nikto nepomohol. Nech som skúšala čokoľvek nič nefungovalo. Od minulého roka žijem fakt nový, skvelý život a aj keď som si ešte všetko nespracovala viem, že môžem mať život aký chcem. Veci, ktoré ma dlhé roky trápili sú konečne preč a ja si môžem vydýchnuť a pohnúť sa ďalej. S koučingom som v minulosti skúsenosti vôbec nemala a musím priznať, že je to riadne intenzívne, ide sa neskutočne do hĺbky, no výsledok sotjí za to. Takže aj keď je to niekedy ťažké viem, že mi tie sedenia pomáhajú splniť si svoje sny. A ešte som ti chcela poďakovať za to vysvetlenie porovnávania sa. Konečne to zo mňa po 31 rokoch života zmizlo, ten pocit silnej závisti rodiny všetkým naokolo. Konečne chápem, že to, že to niekto má neznamená, že je aj šťastný alebo že po tom fakt túžil. Ďakujem a som rada, že som tvojou klientkou.
Janka
Ali, děkuju Ti, že jsi mně mohla provázet jedním z mých nejsložitějších období mého života. Odešla jsem s 2 malými dětmi z 11-letého vztahu a to ještě v době, kdy začínala Corona. Díky Tobě, tvým tipům a pravidelných konzultacím a velké práci na sobě jsem vše zvládla. Jdu dál, dnes mnohem silnější. A díky metodě, kterou používáš, jsem se jen utvrdila v tom, v co věřím už 14 let: "Svou realitu si tvoříme sami". Dnes to žiju, dějí se mi zázraky a to i přes to, co se kolem nás aktuálně děje...
Veronika
Milá Alice, strávila jsem s tebou dlouhou řadu hodin, proto si dovolím ohodnotit tvou práci. Koučink v tvém podání je jiný. Jsi pro mě, úkazem, v dobrém slova smyslu. Nemazala jsi mi med kolem pusy, nehrála sis na kamarádku, která mi rozumí a už vůbec ne, na rádkyni, která mi sepíše návod, co se svým životem dělat. Byla jsi rázná, ale zároveň laskavá. Byla jsi věcná, ale zároveň vnímavá. Vždy sis udržela nehodnotící nadhled. Podařilo se ti dovést mě k pochopení, že tvůrcem svého života jsem jen já sama. Děkuji ti, za to, že jsi byla mým průvodcem na cestě k poznání. Věřím, že tebe a tvou práci objeví řada žen, kterým otevřeš oči, srdce i mysl. Práce s tebou je totiž pohlazením na duši. Díky za vše
Míša